BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

26 de juliol de 2012

BLOG BARRI DEL PORT DE TARRAGONA:El Blog 'Barri del Port' de Tarragona (http://tgnbarridelport.blogspot.com) és una publicació on.line a mode de Diari Digital amb la tecnologia de Blogger. El primer i únic específicament sobre un barri de la ciutat com a mitjà de comunicació propi. Fins i tot ha esdevingut font d'informació del que es fan ressò altres mitjans.

Una iniciativa impulsada pel periodista tarragoní Adrià Recasens des del 26 de Juliol de 2012, oberta a la col.laboració i participació del veïnat, i que ha comptat amb el suport de José Ruiz, president de l'Associació de Veïns del Port de Tarragona fins el seu traspàs en 2016. A la vegada, Recasens ha exercit des de 2013 per voluntat de Ruiz i de forma desinteressada, responsable de comunicació de l'associació veïnal i les entitats Cucafera de Tarragona i Gegants del Port que hi formen part. Tot i així, cal aclarir que el blog és independent, no és la web de l'Associació de Veïns del Port, tot i col·laborar-hi i fer-ne difusió.


En aquest espai d'Internet trobaràs de forma diaria i continuada la història del barri i dels seus carrers, l'actualitat del teu voltant, serveis, tradicions, punts d'interès turístics, denúncies socials, fotos, vídeos i molt més. 

Podràs fer seguiment també a les respectives i complementàries xarxes socials Facebook, Twitter i Youtube (Barri del Port TV).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar els teus comentaris aquí / Puedes dejar tus comentarios aquí :