CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de setembre del 2012

La Sala Zero reobrirà portes el proper 5 d'octubre al Barri del Port



(En castellano -aquí-)

Com ja haviem avançat (veure), la Sala Zero tenia previst reobrir les seves portes després de les festes de Santa Tecla. Ara, el mític local musical i d'oci nocturn, un dels pocs que resisteixen a la ciutat, ja té data d'inauguració, el divendres 5 d'octubre.

Mantenint l'essència de l'etapa anterior i amb especial èmfasi en la varietat d'estils musicals, concerts, activitats i ofertes, el local del Carrer Sant Agustí del Barri del Port manté el seu nom tot i el canvi de propietaris. Els responsables del festival Palmfest assumiran aquest nou repte i ja preparen dues nits inaugurals per encapçalar la nova temporada amb diversos dj's i actuacions en directe.

L'objectiu principal és recuperar la seva popularitat com a referent de la nit tarragonina després de 20 anys en actiu. Hi haurà coordinació amb diversos col·lectius, s'espera obrir més dies que el cap de setmana i fins a passades les 4h de la matinada. Per contra, la seva reobertura no suposa bona notícia per a alguns veïns propers que en el seu moment van experimentar problemes i diverses queixes per soroll al carrer per part dels clients del local.

La Sala Zero ha renovat el seu logo, web i ha obert nou compte a Facebook i Twitter.