CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 d’octubre del 2012

Els carrers del Barri del Port senyalitzats per les tasques de neteja i millora de la propera setmana




'Pose'm a punt el teu barri'


Amb aquesta dita diversos cartells alerten i avisen en els carrers de la Zona 1 de la Part Baixa, concretament el Barri del Port, sobre els treballs de neteja i millora previstos a dur a terme des del proper dilluns 8 d'octubre per l'Ajuntament de Tarragona.

Aquest 'Pla de Neteja i Millora' (veure) va ser presentat per l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros el passat dijous 27 de setembre a l'Associació de Veïns. Es durà a terme en 3 zones durant 3 setmanes i en la primera tanda es veuen implicats els carrers del Barri del Port:


(Clica la imatge per ampliar-la)

Durant les properes tres setmanes aquest Diari-Blog informarà de forma diaria sobre els carrers on es porten a terme els treballs. Cal retirar els vehicles per poder dur a terme les tasques segons els dies i horaris previstos.

En el primer dia de treballs, aquest dilluns 8 d'octubre, els carrers que han d'estar desocupats des de les 20h del diumenge 7 fins les 16h de dilluns (els de color verd en el mapa) són: Sant Magí, Cartagena, Orosi, tram superior de Santa Tecla, tram superior de Misericòrdia,  tram superior de Rebolledo i Sant Miquel.

Com es pot veure a la següent imatge, diverses rajoles en mal estat ja han estat marcades per ser reposades.