CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 d’octubre del 2012

Programa d'actes de la 'Setmana Cultural del Barri del Port' del 25 al 31 d'Octubre de 2012



Del proper dijous 25 d'Octubre fins al dimecres 31 de la setmana següent, l'Associació de Veïns del Barri del Port programa un any més la que és ja la 12a Edició de la Setmana Cultural.

Per aquest motiu, al llarg de 7 dies s'han preparat un seguit d'actes i activitats obertes al veïnat i que es duran a terme al local social de l'Associació, al Carrer Reial, 9.

Dijous 25 a les 18h la consellera dels Serveis Socials a la Persona, Victòria Pelegrín, oferirà una Conferència  per parlar, informar i donar a conèixer diversos serveis i ajudes que estan a disposició d'aquelles persones més necessitades, discapacitades o amb dificultats.

Divendres 26 junt amb el cap de setmana de dissabte 27 i diumenge 28 es durà a terme les Jornades de Convivència de la Gent Gran, una sortida i Estada a l'Hotel Playa Salou on es duran a terme diverses activitats. El bus del Barri del Port sortirà divendres a les 10h de la Plaça dels Carros i tornarà a les 17h de diumenge. Preu 70€.

Dilluns 29, a les 18h l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros tornarà a visitar el Barri del Port, un cop acabades les tasques de Neteja i Millora 'Pose'm a punt' per conèixer l'opinió i conformitat o disconformitat dels veïns amb els treballs realitzats, així com parlar d'altres temes o preocupacions que puguin sorgir. 

Dimarts 30 el cap de l'Oficina ORC Mossos d'Esquadra, Xavier Espanyol, a les 18h farà una xerrada sobre 'Mesures de Seguretat Ciutadana' amb consells, recomanacions i alertes en temes de seguretat al carrer i davant situacions o gent extranya, sospitosa o que puguin suposar un perill. 

Dimecres 31 a les 17h de la tarda es durà a terme una partida de Bingo Popular i a les 19h.30h Castanyada amb Moscatell i Vi Dolç.

Els actes estan organitzats per l'Associació de Veïns del Barri del Port i es duran a terme al seu local social del Carrer Reial 9, amb accès gratuït i un piscolabis a l'acabar. 

La Setmana Cultural compta amb la col.laboració de l'Ajuntament de Tarragona, Repsol, la Diputació de Tarragona, l'Associació Empresarial Química de Tarragona i el Port de Tarragona.