CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de gener del 2013

Detencions al locutori del Carrer Apodaca per venda de mòbils robats



El Diari de Tarragona publica aquest dimarts que els locutoris de la ciutat estan en el punt de mira per la policia degut a la venda de telèfons mòbils robats.

Entre ells, es troba el locutori del Carrer Apodaca del Barri del Port on els agents van detenir a tres individus desprès de dur a terme un enregistrament en el que van trobar tres mòbils robats. El primer havia estat sostret al Carrer Castaños i el tenia un paquistaní, un altre amb informació i fotos d'una dona i fill russos de la Pineda i el tercer en mans d'un marroquí, amb antecedents per delicte d'apropiació indeguda, tenia la informació esborrada però fotos d'un home a la Sagrada Família de Barcelona.

Els veïns del Barri del Port ja tenen constància i així ho han fet saber a l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en les últimes reunions en comú, que aquests locutoris, entre d'altres de la zona, duen a terme activitats "sospitoses" i suposadament "es venen substancies il.legals". D'altra banda, les persones que les freqüenten i es relacionen també a la porta no inspiren seguretat.

Des del passat mes de setembre els Mossos han detingut a Tarragona i Vila-Seca fins a 22 persones per  recaptació d'objectes robats. 

Font: diaridetarragona.com