CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de febrer del 2013

L'Ajuntament de Tarragona retirarà properament la tanca de la cantonada del Carrer Smith amb Castaños



Algun veí havia penjat un senyal de 'pas per a vianants'


L'Ajuntament de Tarragona ha comunicat aquest matí al Blog del Barri del Port que ha donat ordre per retirar la tanca situada a la cantonada entre el Carrer Smith i Castaños.

La tanca va quedar oblidada quan van finalitzar les obres per les quals es va instal.lar ja fa un any, i suposa un inconvenient per als vianants ja que obliga a baixar de l'acera a la carretera amb els perills i molèsties que hi comporta (veure). 

Per aquest motiu i degut a la falta de resposta i sol.lució fins al moment, tot i les continues peticions i queixes veïnals, algun veí ha col.locat aquesta setmana a la tanca un portafolis amb el senyal de 'Pas per a vianants' amb una fletxa cap a l'esquerra. 

Normalment aquesta senyal vial va adreçada als vehicles i per tant hauria d'estar col.locada just a l'altre cantó de la tanca mirant en el sentit de circulació del que procedeixen (de la Plaça dels Infants) i on de fet ja està la pertinent senyal vertical de trànsit. Per aquest motiu s'entén que pugui voler convidar als vianants a canviar d'acera pel pas zebrat i evitar-ne el perill.