CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de juny del 2013

Amb la desaparició del Bus 2, els veïns del Barri del Port que vulguin anar a l'Hospital Joan XXIII hauran de fer transbordament a Prat de la Riba



Tal com havíem avançat (veure), a partir del proper dilluns desapareixerà la línia 2 de bus que connecta la zona del Nàutic amb l'Hospital Joan XXIII amb parades i pas pel Barri del Port, on de fet és el destí més utilitzat pels veïns i sobretot la get més gran.

En el seu lloc s'incorpora la línia 21 que surt de l'estació de Renfe al Barri del Port però no arriba fins a l'Hospital sinó a l'Avinguda Catalunya. 

La nova línia que sí tindrà com a destí l'Hospital Joan XXIII serà la 22 tot i que sortirà del Serrallo cap a Torres Jordi sense pas pel nostre barri.

D'aquesta manera l'opció més factible per als veïns serà agafar la nova línia 41 que sortirà de l'Estació de Renfe amb pas per la Plaça dels Carros i Carrer Reial, i en 9 minuts baixar a Prat de la Riba i allà fer transbordament amb l'ús d'altres línies per arribar a nous destins. En el cas de l'Hospital Joan XXIII caldria agafar des de Prat de la Riba el bus 1 o el 85.

Amb motiu d'aquests canvis s'estudia dur a terme una xerrada informativa i d'orientació per explicar les noves línies del barri i cóm efectuar els transbordaments i les possibilitats que ofereix, a més de l'escurçament de temps que es tarda amb la línia 2.