CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de juny del 2013

Els veïns del Barri del Port cel.lebraran enguany la seva Festa Major 2013 dues setmanes abans de l'habitual



El Barri del Port de Tarragona cel.lebrarà enguany les seves XXIV Festes Majors 2013  abans de l'habitual. En lloc de l'última setmana de juliol ho avançarà a la segona, concretament divendres 12 i dissabte 13 de juliol.

Amb un pressupost similar a la de l'any anterior, uns 4.500 euros, l'Associació de Veïns ha programat dos dies d'actes i festes per a tots els públics del veïnat totalment gratuïts. 

El Carrer Sant Miquel tornarà a ser protagonista de la festa com cada any, just davant del local-magatzem de la Colla Festiva del Barri.

Els concursos de Dibuix Infantil, Dominó i Cervesa seguiran formant part del Programa d'Actes igual que la Festa de l'Escuma, la Xocolatada i Sardinada Populars. També estaran presents la piscina i inflables per als més petits. 

Com a novetat enguany el Sopar a la Fresca anirà a càrrec de cada veí. L'Associació de Veïns oferirà taules i cadires i cadascú podrà anar amb el seu sopar en grups, amics o familiars enlloc de disposar d'un menú comú per tothom com en la passada edició.

El Grup Rumbes Canya s'encarregarà enguany d'amenitzar la nit de divendres i l'Orquesta Calipso la de dissabte. Els Gegants del Barri del Port posaran punt i final a les festes amb una ballada nocturna.

L'Associació 'La Muralla' per la seva part també ha programat alguns actes que es duran a terme de forma previa com un parell de tallers, un refrieri i una obra de teatre.

El Blog del Barri del Port ha dissenyat un poster amb el programa d'actes que des de fa una setmana ja llueig a les parets de molts carrers del Barri.