CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de setembre del 2013

La Línia 41 de Bus amplia avui el recorregut per portar els estudiants del Barri del Port fins als Campus Universitàris



Amb l'inici del nou curs 2013-14 l'EMT actualitza els horaris i recorreguts d'hivern en algunes de les línies de bus. És el cas de la L41 Estació-Educacional amb que rere l'estiu tornarà a arribar fins a la Zona Educacional.

D'aquesta manera els estudiants universitaris del Barri del Port o aquells que arriben en tren podran connectar i arribar a Educacional N-240, l'Escola d'Art i el Centre Politècnic.

Anada: Estació de Renfe (davant de l'Estació), Plaça dels Carros (on el Restaurant Xinès), Carrer Reial (davant la Plaça dels Infants), Pere Martell 52, Pere Martell 34, Prat de la Riba Plaça Imperial Tàrraco (última parada els dies no lectius), Claret, Marquès de Montoliu, Quatre Garrofers, Educacional N-240, Escola d'Art, Politècnic

Tornada: Politècnic, Compte de Rius, Països Catalans, Joan Molas, Joan Serra, Quatre Garrofers, Marquès de Montoliu, Claret, Pere Martell, Pere Martell 33, Pere Martell 51, Carrer Reial (on la sabateria), Plaça dels Carros (marquesina habitual), Estació de Renfe (davant de l'Estació de Renfe)

-Veure Mapa de parades (aquí)
-Veure Horaris (aquí)