CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de desembre del 2013

El Recinte Firal al Barri del Port acull durant 4 dies l'Oktoberfest 2013



El Recinte Firal del Palau de Congressos, situat davant de l'Estació de Renfe al Barri del Port, acull des d'avui dia 5 i fins al diumenge 8 de desembre l'Oktoberfest 2013 de 13h a 01h, després del gran èxit assolit en la seva primera edició.

Durant 4 dies es podrà gaudir del més pur ambient de l’autèntica Oktoberfest amb música, balls tradicionals i gastronomia. Un animador guiarà als assistents a través de la història, costums i tradició germàniques a la vegada que els convidarà a participar del ritme de la música. L’accés al recinte firal és gratuït, limitat a l’aforament de l’espai, i apte per a tots els públics.

L'alcalde Ballesteros ha inaugurat l'Oktoberfest 2013. Foto tarragona21.com

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha estat l’encarregat de punxar el primer barril de cervesa i inaugurar aquest migdia l’Oktoberfest d’enguany. Una tradició que es va dur a terme a la ciutat de Munich des de fa més de 200 anys i que és pròpia de Baviera. 

A l’Oktoberfest s'hi poden degustar els típics plats bavaresos com les salsitxes bratwurst, Frankfurt o Weisswurst o el braó de porc acompanyat del típic puré de patates i choucrut. A més, no hi faltarà la beguda reina d’aquesta celebració, l’autèntica cervesa alemanya com la Veltins (cervesa rossa de civada amb i sense alcohol), Maisels Weisse (cervesa de blat) i Bayreuther Landbier (cervesa negra). També es serviran refrescos i aigua.