CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de febrer del 2014

La Comparsa 'Nou Ritme', del Barri del Port, preparada per al Carnaval 2014

Comparsa Nou Ritme al Carnaval 2013

L'Escola de ball 'Nou Ritme', ubicada al Carrer Reial-54 del Barri del Port de Tarragona, està contant les hores per encetar el Carnaval 2014 amb la posada en escena de la seva comparsa després de ser guanyadora de l'edició del 2012 i la Disfressa d'Or, i portar el sèquit del Rei Carnestoltes al 2013.

La Comparsa 'Nou Ritme' va néixer al 2011 i ja en el primer any s'emporta el premi a la qualitat entrant a formar part de les millors comparses tarragonines del Carnaval, en aquell moment amb el tema fantasia 'Insectes'. El seu director i ballarí professional, Marc Pedraza, va ser l'any passat el Rei Carnestoltes després de que la seva colla guanyés el Premi Carnestoltes 2012 i el de Disfressa d'Or del Carnaval d'aquell any. Ja havia estat Rei al 2010.

Pedraza comenta a aquest blog que "va ser molt especial portar el sèquit del Rei Carnestoltes després de guanyar l'edició anterior. Sense dubte, l'acte per excel·lència del Carnaval i amb el que més vaig gaudir va ser la Gala de Disfressa d'Or tot i que també el tomb per les escoles i entitats".

Comparsa Nou Ritme al Carnaval 2013

Aposta arriscada per enguany

La Comparsa 'Nou Ritme' treballa i prepara aquesta edició del Carnaval des del mes de juny. Està formada per 50 adults i 8 nens/es entre els quals 10 són nois i la resta noies i d'edats diverses des dels 4 als 55 anys. "Enguany portem una aposta arriscada però amb la que de ben segur gaudirem de cada moment" comenta Pedraza. "Es tracta d'un disseny inspiració meva des de fa alguns anys i que vaig prometre dur a terme si guanyàvem i així ha estat". Nou Ritme no acaba de desvetllar el tema de disfressa tot i que al vídeo promocional s'intueix que 'Egipte' és enguany la fantasia amb la que sorprendran, participant novament al concurs.

Marc Pedraza, director de Nou
Rimte i Rei Carnestoltes 2013
Segons comenta el director, cada membre es finança el seu vestit i els costos de llum, música, carruatges i resta d'elements van a càrrec de l'entitat amb activitats durant l'any com el TeclaTapa a les Festes de Santa Tecla.

L'Escola, que també compta amb ballet a Port Aventura, té més de 800m quadrats dedicats al món del ball i l’espectacle, 4 sales de més de 100m quadrats cadascuna, perfectament condicionades, insonoritzades, emparquetades i amb grans miralls, per la millor formació i dedicació al ball, amplia recepció, zona d’espera amb mini bar i hall per passar una bona estona en les millors instal.lacions i condicions, i amb un equip de professionals en diverses materies i modalitats.