CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de setembre del 2015

La Cucafera acull a una desena de nous portadors en l'assaig per a la Cucafera Baixa 2015 (vídeo)

Imatge de grup dels nous portadors amb la Cucafera i la nena i nen que
 faran de princesa i cavaller a La Cucafera Baixa 2015. Foto: Blog Barri del Port
Fins a una desena de joves, tant nois com noies, han respost a la crida que la Cucafera feia fa unes setmanes per incloure nous membres a la colla festiva. Aquest diumenge han estat acollits per l'entitat i han pogut provar a portar-la en l'assaig que la bèstia ha dut a terme pels carrers de la Catedral per a la seva baixada.

A més, alguns dels nous integrants també s'han interessat per portar els Gegants del Port, a càrrec de la mateixa Associació de Veïns del Port de Tarragona, qui també reclamava joves per dur la seva parella de gegants. Així no obstant, la convocatòria per acollir nous portadors per uns i altres elements seguirà oberta a qui pugui interessar.

Els nous portadors han estat acollits a la colla
de la Cucafera aquest diumenge. Foto: Blog Barri del Port

Serà el pròxim diumenge 20 a les 22h de la nit quan la princesa domesticarà a la bèstia per fer-la bona en l'acte 'La Cucafera Baixa 2015' que enguany arriba a la tercera edició i que comptarà amb un cavaller com a novetat.

L'assaig ha transcorregut amb gran expectació de ciutadans al Casc Antic i ha servit per tal que la jove princesa i el nou cavaller interpretin a la perfecció el seu paper en aquesta nit tan especial de les festes de Santa Tecla. Per la seva part, els nous portadors han pogut conèixer en primera persona què significa ser l'ànima de la bèstia, un element portat per set persones i que pesa 250 quilos, el pròxim any celebrarà els seus 25 anys.