CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de juliol del 2016

Atenció veïnat: els mobles i grans trastos no es llencen al carrer ni als solars o descampats

Els mobles al carrer crean mala imatge al barri
Teniu mobles, andròmines, trastos, electrodomèstics, matalassos o deixalles voluminoses? Què cal fer amb elles? Es deixen al carrer i/o al costat del contenidor? NO! Sigues responsable! Cal portar-los a les deixalleries, la fixa del Polígon Riuclar (c.del Coure, s/n. Telèfon: 977 549 235. Horari: de dilluns a dissabte de 8 a 20 h.) o les mòbils (consulta-les aquí) que en el cas del Barri del Port, trobaràs a la Pl.Prim (Pl.Mitja Lluna) i a la Pl.dels Carros, els divendres.




Si tothom llença mobles com i on vol no podríem caminar
Si no pots, no hi ha excusa. Existeix també un servei de recollida a domicili per al qual tan sols has de trucar i gratuïtament al telèfon verd 977 296 222 de dilluns a divendres de 9.30h a 14h o la bústica de veu le 24h com també correu a mediambient@tarragna.cat per acordar el dia, l’hora i el lloc on els dipositareu i els passaran a recollir!. Aquest servei de recollida és personalitzat i gratuït i es realitza tots els dilluns, dimecres i divendres, excepte festius, de les 20 a les 22 hores.

Segueix aquests passos per ser responsable, respectuós i cívic amb el teu veïnat, carrer i barri. No es poden abandonar i deixar al carrer sense avís deixant imatges com les de les fotos. Gràcies!