CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de febrer del 2017

El Rei Carnestoltes i la Concubina visiten aquest divendres el Concurs i Festa de Disfresses 2017 del Barri del Port

Concubina i Rei Carnestoltes 2017. Foto: El Mirador TGN

Aquest divendres 24 de febrer el XXXVI Rei Carnestoltes, Rafael Franco, i la XXIII Reina Concubina, Marina García, de les comparses Escola de Ball Nou Ritme, del mateix barri, i Disc45, visitaran el Concurs i Festa de Disfresses 2017 del Barri del Port que tindrà lloc al magatzem festiu del carrer Sant Miquel,19 organitzat per l'A.V.V del Port.

Tot i que es desconeix per ara la hora exacta en que els sèquits del Rei i Reina del Carnaval 2017 visitaran el barri, cal recordar que serà a partir de les 17h en que hi haurà obertura de portes i últimes inscripcions, tot i que es recomana fer-les prèviament -clicant aquí-. L'inici del concurs serà a les 18h o 18.30h amb festa posterior que comptarà amb música, servei barra, pizzes i diversió. 

Als premis Millor Disfressa Individual (Infantil, Juvenil i Adult) i Millor Disfressa en Grup (Infantil/Juvenil i Adult) se suma enguany com a nova modalitat la de 'Tu cara me suena' que convida a participar combinant disfressa amb imitació musical interpretant i caracteritzant a un cantant o grup. El caràcter del concurs no és competitiu sinó lúdic, de diversió i entreteniment i va dirigit a tots els públics. El preu de participació és de 3€ per a no socis, 1€ socis i gratuït per a públic i acompanyants que no participen. En el cas dels grups es paga 3€ per a tots els integrants en conjunt.

El magatzem i l'escenari on tindrà lloc l'esdeveniment ha estat renovat, adequat i decorat totalment en les últimes setmanes en que l'A.V.V s'ha esforçat per tal que la imatge i ús siguin més òptimes del que era (més detalls).