CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 d’abril del 2017

Batman i la Sala Gotham Club tanca aquest dissabte i canvia de rumb al Barri del Port

Gotham Club
Vermut especial d'acomiadament aquest dissabte amb Sergi de Vergüenza Ajena a partir de les 14h a Sala Gotham Club del Barri del Port que tanca portes i canvia de rumb.

El famós bar ambientat en l'univers Batman del carrer Barcelona,4 del Barri del Port tanca portes però reobrirà a l'estiu amb nou model de negoci. 

Els propietaris expliquen al Blog del Barri del Port que en un primer moment volien ampliar-lo amb el local de Pau del Protectorat,34 que queda adjunt amb una paret i oferir discoteca, esdeveniments i concerts però que finalment han rebut una oferta de traspàs i per tant cediran l'actual local quedant-se amb el segon on a partir de juny quedarà disponible per a ser llogat per a esdeveniments com aniversaris, comiats de solter, batejos, bodes, comunions, fins i tot divorcis, etc. També organitzaran actuacions i concerts i festes especials i per tant usos puntuals i no d'activitat diaria com fins ara. 

La festa de comiat serà el primer de diversos vermuts rumbers programats. Serà amb Sergi de Vergüenza Ajena a les 14h d'aquest dissabte, i festa fins l'hora habitual de tancament els dissabtes, passades les 02h de la matinada. La ocasió servirà també per veure el local adjunt que serà el futur de l'actual sala. D'aquesta manera, Gotham Club es traslladarà tot i que es manté al barri i amb mateix nom.