CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 d’abril del 2017

El Barri del Port acull aquest dissabte per 2n any la Processó de Passió del Cristo del Buen Amor

Cartell de la processó a Pl.Infants
Diversos cartells, com aquest a la Plaça dels Infants, ja ho anuncien des de fa dies. Aquest dissabte el Barri del Port gaudirà per segon any la seva particular processó a la Part Baixa, gràcies a la iniciativa i organització de la Confraria del Cristo del Buen Amor que repeteix després de la bona acollida entre el veïnat el passat any.

L'entitat, vinculada i assentada al barri, porta mesos amb assajos tant de costalers com de timbals i cornetes. José Maria Santiago, president de la confraria apunta que "valorem molt positivament l'èxit de l'any passat i la tornem a organitzar. D'aquesta manera també contribuïm a organitzar actes en aquesta zona de la ciutat que està una mica adormida". Com a novetat, enguany a més del Crist del Buen Amor, també formarà part la imatge del Crist Crucificat amb què compta l'església i que ha estat recentment restaurat.

Obrirà la desfilada processional els Armats del Gremi de Marejants, acompanyats per l'Estendard de la Confraria, els confrares convidats d'altres Confraries amb Túnica i els de l'entitat amb Túnica. La Bandera serà portada per la 1a Confrare, María Corchero del Pi, acompanyada per les confrares Luisa Márquez i Pepi Rodríguez, vestides de mantellina. Tancaran la Processó de Passió la Banda de Cornetes i Tambors de la Confraria, les Autoritats convidades i la Presidència.

Afectacions i prohibicions al recorregut

El recorregut de la processó on hi haurà afectacions al trànsit durant el seu transcurs és: Pau del Protectorat, Barcelona, Sant Miquel, Nou de Sta. Tecla, Smith, pl. dels Infants, Reial, pl. dels Carros, Apodaca, Barcelona i Pau del Protectorat.

A més, queda l'estacionament prohibit el tram de c.Pau del Protectorat entre Santiyán i Barcelona; Nou de Santa Tecla entre Sant Miquel i Smith; Smith entre Nou de Santa Tecla i Castellarnau; Pl.Infants entre Smith i Reial.

Barri del Port TV, tornarà a oferir enguany la processó en vídeo i emissions en directe a les xarxes socials del Barri del Port. Podeu veure el vídeo de l'any passat -en aquest enllaç-