CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 d’abril del 2017

La Pulcinella i Trèbol, els dos establiments del Barri del Port que participen enguany a Tàrraco Tapes 2017

La Pizzeria La Pulcinella resisteix i es manté enguany com a únic establiment del Barri del Port , dels participants dels últims anys, en seguir participant a la nova edició de Tàrraco Tapes 2017 que arranca aquest dijous 20 d'abril fins a l'1 de maig.

Si fa dos anys aquest blog impulsava una ruta amb les tapes participants a la Part Baixa, amb fins a 4 establiments, el nombre de participants ha anat reduint-se fins enguany en que tan sols dos locals del Barri del Port queden contemplats a la nova ruta gastronòmica d'Estrella Damm en un any en que tampoc se celebra la ruta Tarragona dTapes.

D'aquesta manera al Racó d'en Maginet, que ja no va participar l'any passat, se sumen el Racó dels Amics i La Mitja Lluna que es retiren del mapa de la ruta d'enguany, mentre s'hi suma el Bar Trèbol, Justament La Pulcinella, la que repeteix, va ser la única que a la passada edició, i com en l'any anterior, va accedir a convidar a Barri del Port TV a mostrar la seva elaboració i promocionar-la amb un vídeo i entrevista, motiu que sembla haver-la beneficiat en promoció, més enllà de la bona acollida i èxit de participació entre la seva cliente-la, tal com ens van detallar i ho demostren les seves 1.200 tapes servides.

Per la seva part, el Bar Trèbol entra enguany a formar-hi part. Properament us detallarem quines són les propostes del Bar Trèbol (c.Comerç,3) i La Pulcinella, (c.Pere Martell,52-54 cantonada amb c.Smith).