CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de maig del 2017

Més de 400 infants gaudeixen junts les activitats de 'La Mar de Famílies' al Moll de Costa

Un instant de la jornada. Foto: Consell Comarcal del Tarragonès

El passat dissabte 13 de maig de 2017 des de les 10:30 el Moll de Costa del Port de Tarragona es va omplir de bullici i d’alegria amb la celebració de la Jornada Familiar “La mar de Famílies”. 

Durant tot un matí, més de 400 infants van divertir-se i aprendre moltes coses en una jornada de lleure familiar organitzada conjuntament pel Consell Comarcal del Tarragonès i el Port de Tarragona amb motiu de la commemoració dels 25 anys de serveis socials comarcals al Tarragonès i el XVII aniversari del Museu del Port de Tarragona, que va necessitar, també, de la col·laboració indispensable del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Tarragona, del Consell Esportiu del Tarragonès, de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona i de La Fundació Privada “En Xarxa”.

Aquesta Jornada va dirigir-se a nens i nenes de 6 a 12 anys (Educació Primària) als que podien acompanyar les famílies, i que participen en els serveis d’intervenció socioeducativa-Centres Oberts i Tallers d’Acció Socioeducativa (TASTA) de l’Àrea Bàsica del Tarragonès i Vila-seca juntament amb els seus equips educatius. 

L’objectiu de “la Mar de Famílies” era promoure el lleure educatiu i familiar, així com també un millor coneixement del Port i el seu Museu entre els veïns i veïnes dels diferents municipis de la comarca. Entre les activitats que van realitzar-se hi havia la narració de contes, gimcanes, tallers, jocs i manualitats. 

La cloenda de la jornada, després de la salutació dels presidents del Port de Tarragona, Josep Andreu, i del president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili, va ser un excel·lent espectacle d’animació infantil a càrrec del grup “El Rovell d’Ou”, en el que petits i grans no van parar de cantar, ballar, saltar i riure, animats per aquest grup tan popular