CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de setembre del 2017

Allau de sirenes per l'incendi en un vaixell al Port

Una imatge del buc Bahía de Alcudia

Què està passant? es poden preocupar molts veïns pel gran allau de sirenes que des de fa unes hores poden sentir-se en passar vehicles per la zona. Cap a les 13.45h de la tarda d'avui s'ha declarat un incendi a la sala de màquines d'un buc atracat en el Moll de Navarra del Port de Tarragona, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat i publica el Diari de Tarragona. Des d'aleshores un gran allau de vehicles fent sonar les sirenes en direcció al Serrallo s'han pogut escoltat al Barri del Port.

Segons els bombers, el vaixell no porta càrrega alguna i el foc estaria confinat a la bodega. En les tasques d'extinció participen quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat a més d'uns altres del Parc Químic del Port. Al lloc han acudit també dues embarcacions de Salvament Marítim: la Salvamar Dipdha i el Punta Major.

El Badia de Alcudia és un buc de bandera espanyola construït en 2012. Té 125 metres d'eslora i abans d'atracar a Tarragona -ho ha fet a primeres hores d'aquest matí- procedia de Alcudía. Segons la pàgina del Port de Tarragona, han de carregar 9.200 tones de carbons i coc de petroli i la seva destinació és Alcudia.