CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de desembre del 2017

Detingut un home al carrer Lleó del Barri del Port per ordre de detenció a Barcelona

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir aquest dijous a la tarda un home de 38 anys a qui li constava una ordre de cerca i detenció pel jutjat d'instrucció número 12 de Barcelona.

Els agents van atendre la trucada d'una persona que demanava assistència mèdica en un pis del carrer Lleó de la ciutat i al qual no podia accedir el SEM. Quan van arribar al lloc dels fets es van trobar la porta del domicili oberta i, a l’interior, l'home esmentat anteriorment, qui manifestava que patia un fort dolor al pit i que havia consumit alcohol i cocaïna.

Quan els agents van identificar l'individu van comprovar que existia una ordre de recerca i detenció. El detingut va ser traslladat a l'Hospital de Santa Tecla perquè rebés l'atenció mèdica pertinent.

La Guàrdia Civil deté l’autor d’un delicte continuat de furt, al Port de Tarragona

Per altra banda, agents de la Secció Fiscal de la Guàrdia Civil del Port de Tarragona han detingut un home de nacionalitat espanyola, de 41 anys d’edat i veí de Múrcia, com a autor d’un presumpte delicte continuat de furt de components auxiliars dels vehicles en trànsit, que es troben estacionats a l’interior del recinte.