CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de gener del 2018

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient tornaran a iniciar la Cavalcada de Reis 2018 des del carrer Reial al Barri del Port aquest divendres

Reis Mags d'Orient de Tarragona
Ses Majestats els Reis Mags d'Orient tornaran a iniciar la Cavalcada de Reis 2018 de Tarragona pujant als seus carruatges estacionats al carrer Reial del Barri del Port aquest divendres 5 de gener a la tarda.

Com marca la tradició a la ciutat, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran per mar. Tot i que anys enrera arribaven a les escales Reials del Moll de Costa, cap a les 18.15h el vaixell els deixarà com els últims anys al Moll del Serrallo on seran rebuts per les 21 salves pirotècniques junt a les sirenes dels vaixells. Enguany, i com a novetat, seran traslladats al balcó del nou Teatre i Pòsit de Pescadors per fer els primers parlaments, per part del Rei Gaspar i la consellera de festes, Begoña Floria, abans del castell de focs.

Serà cap a les 19h quan faran arribada al Barri del Port on els hi esperarà tota la comitiva per iniciar la cavalcada que enguany per seguretat prescindirà de cavalls i llençarà fins a 2.500 caramels sense gluten. Cal tenir en compte que el barri, en ser el primer tram del recorregut, és on major nombre de caramels es llencen. 

Des del carrer Reial la cavalcada seguirà pel carrer Apodaca, Unió, Rambla Nova (dos voltes), Sant Agustí, portalet i deixant els quinze carruatges a la Rambla Vella, entraran a peu a la Plaça de la Font on seran rebuts per l'alcalde de la ciutat qui els hi lliurarà les claus i faran els últims parlaments davant l'Ajuntament.