CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 de febrer del 2018

L'Associació de Veïns del Port fa una crida al veïnat per actualitzar i renovar el registre de socis

Des de fa gairebé mig any l'Associació de Veïns del Port va iniciar una acurada tasca manual per revisar el llibre de registre de socis i poder actualitzar-lo i conèixer quants realment segueixen en actiu.

Entre defuncions, canvi de domicili o impagament de quota, el nombre d'associats és molt variable i per aquest motiu l'entitat segueix treballant en aquesta tasca que ara deriva en enviament de cartes demanant als socis que contactin presencialment, telefònicament o per correu per actualitzar les seves dades. També per incloure nous modes de contacte com el correu electrònic o whatsapp molt útil en l'actualitat com a formes per enviar informació sobre l'associació, reunios i activitats.

En aquest sentit l'A.V.V del Port demana que aquells socis que segueixen en actiu, així com els que no, i no s'hagin donat de baixa, facilitin la tasca i col·laborin manifestant-lo.

Fer-se soci

D'altra banda, els interessats en col·laborar amb l'entitat veïnal per tal que pugui seguir en actiu lluitant en defensa dels interessos i millores del barri així com en l'objectiu de reactivar-lo també poden contactar. En aquest sentit es preveu propermanet convocar a tot el veïnat per recollir queixes veïnals i sumar esforços.

La quota és de:

1 persona: 12€/any
2 persones: 18€/any
3 persones: 20€/any
4 persones o més: 22€/any

L'AVV del Port està ubicada al carrer Reial,9 Baixos. Obert al públic dimecres i divendres tarda. Resta de tardes i matins trucant al timbre de la porta. Telef. 977 241 050. Correu aavvdelport@hotmail.com / Contacte blog: blogbarridelport@hotmail.com