CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de març del 2018

La Confraria del Cristo del Buen Amor celebra 25 anys i repeteix la Processó de Passió pel Barri del Port

Cristo del Buen Amor al seu pas per la Plaça dels Infants. Foto: Blog Barri del Port
La Confraria del Cristo del Buen Amor i Nuestra Señora de la Amargura con San Juan Evangelista, ubicada al Barri del Port, celebra enguany el seu 25è aniversari. 

Aquest divendres 16 de març, la Confraria presenta el seu 23è Opuscle a les 20h a càrrec del Doctor D. Andreu Muñoz Melgar, Director del Museu Bíblic Tarragoní, a l'Església de Sant Nicolás de Bari, seu de la Confraria (Pau del Protectorat, 36) on dilluns 19 de març a les 19.30h tindrà lloc la presentació del Llibre en commemoració del 25è Aniversari de la Confraria, una recolipació de tots els opuscles editats fins al moment.

La processó del Barri del Port des de fa 3 anys

Serà dissabte 24 de març quan per tercer any conseqütiu la Confraria repetirà d'una banda a les 18.30h el solemne Viacrucis per l'interior de l'Església de Sant Nicolás de Bari, oficiat per Mn. Agustí Ayats, Consiliari de la Confraria, i seguidament a les 19.30h la Processó de Passió pels carrers del Barri del Port. Recorregut: Pau del Protectorat, Barcelona, Sant Miquel, Nou de Sta. Tecla, Smith, pl. dels Infants, Reial, pl. dels Carros, Apodaca, Barcelona i Pau del Protectorat.

Com a novetat, la processó, que alterna el seu recorregut cada any entre la direcció d'anada i la de tornada, enguany al seu pas pel carrer Nou de Santa Tecla, davant del local social de l'Associació Cultural i Folklòrica Andalusa de Tarragona, farà parada i el cor d'aquesta entitat cantarà una saeta al Cristo del Buen Amor. 

Exposició fotogràfica i missa d'aniversari

En motiu del 25è aniversari, també s'oferirà una exposició fotogràfica del 15 d'abril al 12 de
maig a l'Església de Sant Agustí (Rambla Vella, 12) que recorrerà els 25 anys d'història de la Confraria, visitable de dilluns a dissabte abans de la Celebració Eucarística de les 19h. i els diumenges abans de les misses de les 12, les 13 i les 20h.

Finalment una missa d'Aniversari diumenge 13 de maig a les 12 h. coincidint amb l'aniversari fundacional de la Confraria el mateix dia de l'any 1993, i presidida pel Consiliari, Mn. Agustí Ayats Badia.