CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de maig del 2018

El Museu del Port compleix 18 anys


El Museu del Port compleix aquest diumenge la majoria d'edat, 18 anys projectant i mostrant la història del port a través del temps, des que els romans hi desembarcaren fins a l'actualitat. La vida als molls, els tipus de pesca, les activitats esportives, les embarcacions i les mercaderies vinculades a la nostra mar també hi són representades.

Va ser l'any 2000 quan l'Autoritat Portuària de Tarragona va posar en marxa una nova activitat cultural: El Museu del Port de Tarragona a un dels magatzems de refugi del Moll de Costa construït al primer terç del segle XX, edifici idoni per exposar el fons patrimonial portuari. Atès el gran volum de la majoria de les peces exhibides, l'amplitud d'espai que ens ofereix aquesta antiga nau de dipòsit de mercaderies, permet plantejar un discurs integrador amb els objectes.

En motiu de l'aniversari, l'espai ofereix aquest diumenge 13 de maig a les 12.15h contacontes del per grans i petits amb l’Imma Pujol i ballada dels Nanos Pescadors Petits que s'exposen al Museu.