CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de setembre del 2017

El Barri del Port haurà d'esperar fins a finals de 2018 i inicis de 2019 per a una neteja intensiva

Neteja d'escales mecàniques. Foto: Ajuntament Tarragona
Després de la neteja intensiva de les escales mecàniques i els jardins del carrer Vapor a inicis d'any (veure), el Barri del Port haurà d'esperar fins a finals del 2018 i inicis del 2019 segons la planificació de barris de la nova campanya de neteja intensiva programada i presentada avui per l'Ajuntament de Tarragona. 

Aquest fet sorpren quan la Part Baixa és sovint la considerada més bruta i deixada de la ciutat i així ho denuncien i es queixa el veïnat regularment a les xarxes socials, a l'A.V.V del Port i el carrer.

Concretament el calendari previst indica que del 6 al 9 de novembre de 2018 es netejarà a fons els carrers Canyelles, Soler, Governador Gonzàlez, Reding, Unió, Pons d'Icart, Arquitecte Rovira,  i del Barri del Port el Passatge d’Espanya, c.Orosi, Pompeu Fabra, Contreras, Pau del Protectorat, Barcelona, Apodaca i Santiyan. Del 27 al 30 novembre (Caputxins, St.Magí, Cartagena, St.Miquel, St.Josep, Nou de Sta.Tecla, Nou StOleguer, Rebolledo, Vapor, Smith, Passatge Ferrer i Duran, Reial, Lleó, Vapor i Castanyos.  Del 8 a l'11 de gener els carrer del Mar, Plaça Carros, Mallorca, Sevilla, Alguer, Jaume I, Zamenoff, Caputxins, Eivissa, Mallorca, Pere Martell i Eivissa.