CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de setembre del 2017

La Plaça des Carros s'omple aquest dissabte de rock and roll, mercadet i gastronomia

Cada cop són més els actes que s'hi programen a la Plaça dels Carros com a gran aposta i epicentre del Barri del Port, i amb bons resultats. Aquest dissabte ho farà el 'Toga rock'n roll market' d'11.30h a 19.30h en el marc de la 4a edició del 'Bule Bule Toga Fest 2017' l'esdeveniment que arriba a Sala Zero divendres i dissabte com a bacanal del rock and roll organitzat per Zero Produccions i Bule Bule Toga Fest, col·laboració de Sant Miquel i  Jägermeister, i el suport de l'A.V.V del Port.

D'aquesta manera divendres 29 a partir de les 20.45h a Sala Zero, carrer Sant Magí: Howlin Jaws + The Crack + Sir Bald Diddley & His Ripcurls + Les Lullies + The Phantom Surfers

Dissabte 30 a la Plaça dels Carros entre les 11.30h i les 19.30h Foodtrucks, Servei bar, cockteleria, stands de dicos, de roba i complements, de mobles i decoració vintage, tatuatges infantils i minitogues, i les actuacions de Los Glurps (Garage Valencia) + Joe James & The Pariahs + Djs punxant r&b, tittyshakers, rock and roll, soul, exòtica etc (dj: Emil Kowalsky -Lleida- , Mik el Ripper -Tarragona- y Paco Donald -Valencia/Bcn). Al terreny gastronòmic s'hi suma també l'establiment del barri, el Bar Cortijo, que oferirà fideuà de gambes i verdures, i entrepans de lacó i mostasa cortijera. A les 19h a Groove Bar: Hipbone Slim One Man Band i a les 20.45h a Sala Zero: Oh!Gunquit + Terbutalina + Los chicos + MFC Chicken + The Minnesota Voodoo Men.

Diumenge al matí al Bar 12 Topos del carrer Apodaca,3: After Party.